Λίγο πιο ψηλά…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ…

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ…

 

3 ΜΕ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2010 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 27 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠ’ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΟ ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ ΣΤΑ 6.000μ. ΠΕΡΙΠΟΥ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΥ ”LAUREUS SPORT FOR GOOD FOYNDATION”, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

 

Στην μεγάλη αυτή φιλανθρωπική ανάβαση, που αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ, συμμετείχε ο παραολυμπιονίκης της ποδηλασίας Γερμανός MΙCHAEL TAUBER, o οποίος ανέβηκε με τα τεχνητά του μέλη, μια και έχει χάσει και τα δύο του πόδια σε αυτοκινιτιστικό ατύχημα, η ολυμπιονίκης του badminton Βρετανίδα GEIL EMMS και ο Έλληνας αθλητής της σκοποβολής και συγγραφέας παιδικών βιβλίων ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Αρχηγός η θρυλική τεννίστρια ΜΑΡΤΙΝΑ ΝΑΒΡΑΤΙΛΟΒΑ.

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 18 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΡΤΙΝΑ ΝΑΒΡΑΤΙΛΟΒΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΛΟΓΩ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟΥ ΟΙΔΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ.

 

Με την Ελλάδα πρώτη στην συγκέντρωση χρημάτων για τον σκοπό της αποστολής, το σύνολο της βοήθειας θα δοθεί στο προτεινόμενο δύο φορές για το Νόμπελ Ειρήνης MATHARE YOUTH SPORT ASSOCIATION στο Ναιρόμπι, που φιλοξενεί παιδιά-θύματα βίας, πολέμου, ανύπαρκτων οικογενειών και σε ποσοστό 80% πάσχοντα από AIDS.

 

Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

NIKOΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.