ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΜΑΡΙΩ – ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Tsoykala_GoystoΤην Κυριακή στις 16:00 στη ΝΕΤ

Τι μπορεί να συμβεί στο στούντιο της εκπομπής «Έχει Γούστο… την Κυριακή» με την Μπήλιω Τσουκαλά, όταν η Μαριώ συναντά την Βίκυ Σταυροπούλου;Γενναιόδωρες, πληθωρικές με ταμπεραμέντο και χιούμορ, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαριώ, έρχονται στο «Έχει Γούστο…. την Κυριακή», σκορπούν χαρά και γέλιο, μοιράζονται ιστορίες από τη ζωή τους, αποκαλύπτουν μυστικά από το παρασκήνιο της προσωπικής τους διαδρομής, ενθουσιάζονται, συγκινούνται και μας συγκινούν.

Η Μαριώ, φέρνει μαζί της εκτός από τα τραγούδια της, φίλους και συνεργάτες. Ο Λάμπρος Καρελλάς, η Μελίνα Κανά, η Λένα Αλκαίου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βαγγέλης Δούβαλης αναπολούν στιγμές από τη συνεργασία τους με τη Μαριώ και βέβαια γεμίζουν το στούντιο με υπέροχα τραγούδια. Μαζί τους ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Λίβανος και ο στενός συνεργάτης της Μαριώς, Κώστας Μήτσιος.

Τη Βίκυ Σταυροπούλου, συνοδεύουν στο «Έχει Γούστο… την Κυριακή», οι συνεργάτες της στην παράσταση «Μια τρελή – τρελή σαραντάρα». Οι ηθοποιοί Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κωνσταντίνος Κακούρης και Στράτος Χρήστου μιλούν για την Βίκυ, τις ώρες που περνούν πάνω στο σανίδι αλλά και τα καμαρίνια, αποκαλύπτουν τις αγάπες αλλά και τις αδυναμίες της.

Μέσα στο καινούργιο πλατό και ανανεωμένο σκηνικό της εκπομπής, οι ιστορίες δεν έχουν τελειωμό, τα αστεία διαδέχονται το ένα το άλλο και τα τραγούδια ευφραίνουν την μεγάλη παρέα που τα χαρίζει απλόχερα στους τηλεθεατές.
Την Κυριακή στις 16.00 στη ΝΕΤ

Πηγη: newsbeast.gr