banner ad

ΨΕΥΤΟΣΟΥΦΛΕ

. January 22, 2013 . 0 Comments

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σωτάρουμε ότι πρέπει να σωταριστεί, μανιτάρια, αυγά, χόρτα και λαχανικά. Δεν θέλουμε να υπάρχουν πολλά υγρά εκτός του γάλακτος και των αυγών οπότε σωτάρουμε καλά τα λαχανικά. Λουκάνικα, μπεϊκον σωτάρονται αν δεν είναι έτοιμα ληδη. Το φαγητό γίνεται όσο πλούσιο ή όχι θέλουμε. Το γάλα, τα αυγά, τη μουστάρδα και τα ξερά αρωματικά τα χτυπάμε στο μπλέντερ. Είμαστε προσεκτικοί στο αλάτι που προσθέτουμε γιατί τα τυριά και τα αλλαντικά έχουν αρκετό. Βουτυρώνουμε και βάζουμε τριμμένη φρυγανιά στις φόρμες. Τέλος κάνουμε μια στρώση με το ψωμί, ρίχνουμε λίγο τυρί, τα μισά από τα υπόλοιπα υλικά, λίγο τυρί, το υπόλοιπο ψωμί, τυράκι, τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε λίγο τυρί ακόμη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους βαθμούς για 40 λεπτά με μια ώρα.

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. λουκάνικα ή κοτόπουλο
μπεϊκον
τυριά τριμμένα
250 γρ. σπανάκι
αρωματικά φρέσκα ή ξερά
μανιτάρια
πατάτες τηγανιτές
3 κούπες γάλα
10 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
1 κ. σούπας μουστάρδα
μισό κιλό ψωμί σε φέτες και κομμένο σε κομματάκια

Πηγη: megatv

 

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *