“Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ”

6D740A1C98F39F5B25CAC2EAE45BF93AΟ Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για τον έρωτα και τον γάμο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Έλλης Στάη «NET WEEK» ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μίλησε για τον έρωτα αλλά και τον γάμο.

«Μεγαλώνοντας δεν ερωτευόμαστε τόσο» τόνισε ο ηθοποιός και σεναριογράφος και συνέχισε: «Όσες φορές έχω βιώσει τον έρωτα, κατάλαβα ότι ο έρωτας είναι ταχύτητα, είναι μία ψευδαίσθηση που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Κι αν δεν την ζούμε, θέλουμε να βλέπουμε κάποιον που την έχει, ώστε να ελπίζουμε κι εμείς. Ο έρωτας έχει τέλος. Πάντα έχει τέλος και δεν έχει καμία απολύτως αντιστοιχία με τον γάμο. Προέκταση του έρωτα είναι η αγάπη».

Όσο για το τι πιστεύει ο ηθοποιός για το γάμο; «Ο γάμος είναι μία πολύ ωραία υπόσχεση και ο τρόπος δύο άνθρωποι να δείξουν την αγάπη τους, την ανάγκη τους να μείνουν μαζί για πάντα. Εγώ, μεγαλώνοντας ανακαλύπτω ότι δεν ένιωσα και δεν θα νιώσω την ανάγκη να το τυποποιήσω δημόσια».

Τέλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την οικονομική κρίση: «Το μόνο που μπορεί να μας σώσει, εκτός από την αλλαγή τρόπου σκέψης, είναι το μέγεθός μας. Μπορεί να είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, καταφέραμε να κάνουμε ένα ντόμινο στην Ευρώπη», ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας μας.

Πηγη: newsbeast.gr