ΤΑ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ” ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

73a4731e8ea063ae9fbeb238103bdfd6_lΤι δεν πρέπει να φοράτε όταν κάνετε ασκήσεις

Διαβάστε παρακάτω τι θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε όταν κάνετε γυμναστική:– Βαμβακερές μπλούζες: Αυτό γιατί το βαμβάκι απορροφά τον ιδρώτα και δεν τον απελευθερώνει άμεσα. Έχοντας λοιπόν ένα βαρύ, υγρό βαμβακερό ύφασμα πάνω στο δέρμα σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ρίγη και να προκαλέσει ερεθισμό.

Διαλέξτε τεχνολογικά προηγμένα υφάσματα που συγκρατούν την υγρασία μακριά από το σώμα.

– Τιραντάκι με ντεκολτέ: Αν φοράτε τιραντάκι καλό θα ήταν να το τεστάρετε πριν πάτε στο γυμναστήριο. Σκύψτε κάτω σαν να κάνετε πους απς για να ανακαλύψετε αν το ντεκολτέ είναι παραπάνω από προκλητικό.

Ειδικά αν το στήθος σας είναι μεγάλο καλό θα ήταν να φοράτε κλειστές μπλούζες με υποστήριξη ώστε να κάνετε άνετα τη γυμναστική σας.

– Φαρδιά φόρμα: Η φαρδιά φόρμα μπορεί να πιαστεί στα μηχανήματα του γυμναστηρίου και να σας εμποδίζει να κάνετε με ευκολία τις ασκήσεις σας. Προτιμήστε κολάν και κατά προτίμηση 3/4.

– Στρινγκ: Είναι αλήθεια ότι τα στρινγκ εσώρουχα δεν διαγράφονται στα παντελόνια και τις φόρμες. Όμως δεν είναι η καλύτερη λύση για το γυμναστήριο.

Όταν ο ιδρώτας κινείται κατά τη διάρκεια της άσκησης, τα βακτήρια του ορθού μπορούν να ταξιδεύουν κατά μήκος της λωρίδας του στρινγκ στον κόλπο, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε λοιμώξεις τόσο στον κόλπο όσο και στο ουροποιητικό σύστημα. Αυτό το είδος των εσωρούχων μπορεί επίσης να επιδεινώσει έναν υπάρχον ερεθισμό.

– Ένα μακρυμάνικο δεμένο στη μέση:
Μια μπλούζα δεμένη γύρω από τη μέση σας μπορεί να σας εμποδίζει να κάνετε τις ασκήσεις και να σας προσθέσει έξτρα βάρος.

Πηγή: myworld.gr