ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΡΟΥΖ

10bfddf58d57d87e3b171187d90bf425Για ποιες γυναίκες είναι καλύτερο

Πέρα από τα κλασσικά ρουζ σε μορφή σκόνης υπάρχουν και κάποια σε κρεμώδη μορφή.

Επειδή αρκετές γυναίκες δεν γνωρίζουν πολλά σχετικά με αυτά τα αξιόλογα προϊόντα και την χρήση τους, παρακάτω θα δούμε τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα κρεμώδη ρουζ όπως το πως εφαρμόζονται, ποια είδη είναι καλύτερα και πότε είναι η κατάλληλη περίσταση για να το χρησιμοποιήσετε.

Για ποιες γυναίκες είναι καλύτερο το κρεμώδες ρουζ;

Ξηρό δέρμα: Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή, τα ρουζ με αυτή τη μορφή είναι εκπληκτικά για εσάς και αυτό γιατί τα ρουζ σε μορφή σκόνης ενισχύουν την ξηρότητα σας και τα μάγουλα σας φαίνονται πολύ θαμπά. Αντιθέτως, η χρήση ενός κρεμώδους ρουζ θα προσθέσει μια έξτρα ενυδάτωση στο δέρμα σας, προσδίδοντας του παράλληλα μια νεανική λάμψη.

Γερασμένο δέρμα: Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας τείνει να γίνεται πιο ξηρό. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα κρεμώδες ρουζ θα προσθέσετε αυτόματα στην επιδερμίδα σας τη νεανική λάμψη που της λείπει, καθώς και τη δροσιά που χάνετε καθώς γερνάτε.

Ψυχρό κλίμα: Ένα κρεμώδες ρουζ είναι ιδανικό για τις γυναίκες που ζουν σε πιο ψυχρά κλίματα ή κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών, αφού κάθεται στην επιδερμίδα σας και της προσθέτει την υγρασία που έχει χαθεί εξαιτίας του ψυχρού αέρα. Ωστόσο, για τις γυναίκες που ζουν σε θερμότερα ή με πολύ υγρασία κλίματα, ένα τέτοιο προϊόν θα λιώνει και θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να έχετε υπερβολική λιπαρότητα, οπότε καλό είναι να το αποφύγετε.

Πηγή: beautetinkyriaki