ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΞΑΝΘΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

visokoobrazuvana-rusokosa-1Πώς θα διατηρηθεί το χρώμα και η λάμψη τους

Τα ξανθά μαλλιά χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και εξατομικευμένης φροντίδας. Διαβάστε πώς θα διατηρήσετε το χρώμα σας, θα δώσετε λάμψη στα μαλλιά σας και θα «χτίσετε» τη δική τους άμυνα.Αν έχετε ξανθά µαλλιά, επιλέξτε µια σειρά που θα περιλαµβάνει προϊόντα περιποίησης και styling τα οποία βοηθούν να «κλειδώσει» το χρώµα των µαλλιών σας.Τα ξανθά µαλλιά, και ειδικότερα τα βαµµένα, χρειάζονται εξειδικευµένη περιποίηση η οποία θα βοηθήσει ώστε να διατηρηθεί το χρώµα και η ποιότητα τους.

Τα σαµπουάν, κοντίσιονερ και οι µάσκες περιέχουν συστατικά που εµποδίζουν το κιτρίνισµα και προσφέρουν προστασία από τις δοµικές βλάβες που οδηγούν στο ξεθώριασµα.

Τα κοντίσιονερ και οι µάσκες συγκεκριµένα περιέχουν ενώσεις κρυστάλλων που περιβάλλουν την τρίχα και συµβάλλουν ώστε τα ξανθά µαλλιά να αποκτήσουν ένα ανάλαφρο ρεφλέ το οποίο θα θυµίζει φυσικές ανταύγειες.

Από την άλλη, τα εξειδικευµένα προϊόντα styling δεν καταστρέφουν την τρίχα αλλά προσφέρουν λάµψη και κράτηµα. Τα ξανθά µαλλιά «θαµπώνουν» εύκολα, γι’ αυτό και τα serum λάµψης είναι ιδιαιτέρως ευεργετικά.

Πηγή: myworld.gr