“ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ … ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ”

bissh daimonesΗ ‘Αννα Βίσση μιλάει για τους… δαίμονες της

Μόνη της και βασίλισσα δηλώνει ότι προτιμά να είναι η Άννα Βίσση με αφορμή την παράσταση «Δαίμονες» που κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου στο «Παλλάς», η οποία πριν από 22 χρόνια έσπαγε και πάλι ταμεία.Όπως είπε σε συνέντευξή της στη Real News απαντώντας στην ερώτηση αν αισθάνεται περισσότερο μέσα της «βασίλισσα» ή «σουλτάνα»: «Προτιμώ να είμαι single και να είμαι μία καλή βασίλισσα που αγαπάει το λαό της και πάντα της λείπει ο ιδανικός σημαντικός ουσιώδης έρωτας. Αυτόν τον ρόλο διαλέγω».

Όσο για το αν βρήκε αυτόν τον ουσιώδη έρωτα, απάντησε: «Αυτός ο έρωτας είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Και δεν είναι ότι το ψάχνω. Είναι από αυτά τα όμορφα που θα ήθελα να με βρουν κάποια στιγμή της ζωής μου που νομίζω ότι έρχεται».

Στην ερώτηση αν υπάρχουν «δαίμονες» που βασανίζουν το μυαλό της, η Άννα Βίσση δηλώνει: «Ζω μια καλή περίοδο που αναζητώ την ησυχία μου και ευτυχώς την έχω. Ίσως μια σχέση μάλιστα, σε αυτή τη φάση της ζωής μου να μη μου έκανε καλό. Μπορεί και να μου έκανε κακό. Είμαι σε μια καλή στιγμή που θέλω πάνω από όλα την ησυχία μου, το μυαλό μου να μην πηγαίνει αλλού. Έχω δίπλα μου καλούς φίλους και βέβαια την κόρη μου με την οποία έχουμε αναπτύξει την καλύτερη σχέση που είχαμε ποτέ».

Πηγη: newsbeast.gr