“ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ”

4Η Ευρυδίκη για το διαζύγιό της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη

Για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και τη σχέση που έχουν σήμερα μίλησε η Ευρυδίκη στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ.«Οι γονείς πρέπει να συνεχίσουν την ίδια αγάπη στα παιδιά και να τα κάνουν να μην αισθανθούν πως έχουν χάσει την οικογένειά τους. Αυτό είναι κάτι που πετύχαμε εγώ και ο Γιώργος. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω ποτέ οτιδήποτε στην τύχη ή να αισθάνεται το παιδί μου πως έχει χάσει τον μπαμπά ή τη μαμά του» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια για τη σχέση της με τον γιο της μετά το διαζύγιό της.

Όσο για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους σήμερα: «Δεν μας έχει δει ποτέ να τσακωνόμαστε γιατί δεν τσακωνόμαστε. Συζητάμε για οτιδήποτε αφορά τον Άγγελο και συμφωνούμε» ανέφερε.

Η Ευρυδίκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο του νυν συντρόφου της, Δημήτρη Κοργιαλά:

«Ο Δημήτρης έχει τον δικό του ρόλο, του συντρόφου μου. Η σχέση του με τον Άγγελο είναι τελείως διαφορετική. Τα παιδιά έχουν δύο γονείς, δεν μπορούν να έχουν παραπάνω. Οι νυν σύζυγοι έρχονται και παίζουν κι αυτοί τον δικό τους ρόλο, είναι πιο πολύ φίλοι», ενώ για τη γνωριμία του γιου της με τον Δημήτρη Κοργιαλά πρόσθεσε: «Έγινε σιγά σιγά, γιατί ο Άγγελος ήταν μικρός. Τον γνώρισε σαν φίλο αρχικά, λίγο το κομπιούτερ, λίγο τα παιχνίδια…».

Πηγη: newsbeast.gr