banner ad

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

. March 1, 2013 . 0 Comments

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστεί. Δυο λεπτά πριν ετοιμαστούν ρίχνουμε μέσα τις τσουκνίδες, αφού έχουμε αφαιρέσει τα χοντρά κοτσάνια τους και τις έχουμε κόψει στα 2. Βράζουμε για 2 λεπτά και σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα αμύγδαλα που τα έχουμε κάνει τρίμμα μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά με τις τσουκνίδες, τη φέτα σε κομμάτια και διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι και λίγο ζωμό από το βράσιμο αν χρειάζεται.

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. ζυμαρικά
1 – 2 μάτσα τσουκνίδα
200 – 300 γρ. φέτα
ελαιόλαδο
μια χούφτα αμύγδαλα
λίγο σκόρδο

Πηγη: megatv

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *