banner ad

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΗΛΑ ΠΟΣΕ

. March 30, 2013 . 0 Comments

wpid-NoNo20121023050806046Εύκολο γλυκό

Αφαιρούμε την καρδιά από τα μήλα με ένα ειδικό εργαλείο.Τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε για κάθε μήλο, μια γεμάτη κουταλιά της σούπας ζάχαρη και μερικές κουταλιές της σούπας κονιάκ με λίγο νερό.

Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σκεπασμένα για 15 λεπτά.

Πασπαλίζουμε τα μήλα στην επιφάνεια με λίγη ζάχαρη, βάζουμε επάνω από 1 κομμάτι φρέσκο βούτυρο και τα ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου.

Τα γαρνίρουμε με κερασάκια και τα σερβίρουμε.

Υλικά
Για 2-4 άτομα

6 μήλα
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Λίγο φυτική μαργαρίνη
Κονιάκ
Κερασάκια

Πηγη: sidagi.gr
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *