ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

10 simple ways to reduce calories in any recipeΧάστε κιλά χωρίς να ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές ώστε να χάσετε εύκολα κιλά χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα…- Όποτε νιώσετε το αίσθημα της πείνας αναλογιστείτε αν όντως πεινάτε. Περιμένετε λίγη ώρα και αν συνεχίσετε να πεινάτε τότε μόνο φάτε. Αν όμως σας έχει περάσει το αίσθημα της πείνας μετά από λίγη ώρα τότε σημαίνει ότι δεν πεινάγατε στα αλήθεια.

– Να θυμάστε ότι το στομάχι σας έχει το μέγεθος μιας γροθιάς. Αυτό σημαίνει ότι μια χούφτα φαγητού είναι αρκετή για να σας δημιουργήσει το αίσθημα της πληρότητας. Δεν χρειάζεται να φουσκώνετε κάθε φορά που τρώτε. (Γι΄αυτό πήρατε κιλά εξαρχής έτσι δεν είναι;)

– Να είστε επιλεκτικοί με τα βραδινά σνακ. Αν μετά το βραδινό εξακολουθείτε να πεινάτε ή είναι η ώρα που χαλαρώνετε και το μόνο που σας ευχαριστεί είναι ένα γλυκό ή ένα πακέτο σοκολατένια μπισκότα μια καλή λύση είναι το φρούτο ή λίγοι ξηροί καρποί.

Έτσι θα ξεγελάσετε τη λιγούρα σας και δεν θα φορτώσετε τον οργανισμό σας με επιπλέον θερμίδες τις οποίες δεν θα προλάβετε να κάψετε λόγω ύπνου.

– Μην αποκλείετε τα αγαπημένα σας φαγητά από το διαιτολόγιό σας. Το μυστικό είναι να τα τρώτε αλλά με μέτρο. Αν δηλαδή τρώγατε 4 κομμάτια πίτσα, αρκεστείτε στο ένα.

Και μην ξεχνάτε να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε.

Πηγή: myworld.gr