banner ad

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

. April 4, 2013 . 0 Comments

assets_LARGE_t_89761_105416877_type12364Υπέροχος συνδυασμός για ένα εύκολο πιάτο

ΥλικάΓια 2-4 άτομα

-1 κουτί τόνο σε ηλιέλαιο
-1/2 μπρόκολο ζεματισμένο
-2 κούπες πέννες ζυμαρικό
-200 γραμμάρια σκληρό τυρί τύπου κασέρι, κομμένο σε κύβους ή τριμμένο
-200 ml κρέμα γάλακτος
-Αλάτι, πιπέρι
-ΜαϊντανόΕκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε ζεστό νερό και ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε, σε αλατισμένο νερό τις πέννες για 8 περίπου λεπτά. Τα στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να μην κολλάνε.Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε τον τόνο στραγγισμένο, το μπρόκολο ζεματισμένο, την κρέμα γάλακτος, το σκληρό τυρί κομμένο σε κύβους ή τριμμένο. Τα αφήνετε για 1-2 λεπτά, κατόπιν ρίχνετε τις πέννες και σερβίρετε αμέσως.

Πηγη: sidagi.gr
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *