banner ad

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ BLUE CHEESE

. April 8, 2013 . 0 Comments

Εκτέλεση

Βάζουμε μια κατσαρόλα με νέρο να βράσει. Βρίσκουμε και ένα μεταλλικό μπολ που να κρατιέται πάνω στην κατσαρόλα. Ανάβουμε το φούρνο στους 160 και σε ένα ταψάκι ρίχνουμε μρικά σπασμένα φουντούκια για να καβουρδιστούν για 10 λεπτά το πολύ. Με το που βράσει το νερό ρίχνουμε μπόλικο αλάτι και τα μακραρόνια. Στο μπολ που έχουμε πάνω ρίχνουμε την κρέμα, τα 120γρ. τυρί κομμένο σε κομματάκια και ξεκινάμε να τα ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα ή με ένα σύρμα. Αυτό που θέλουμε είναι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ζεσταθεί αλλά μην περιμένετε ότι θα βράσει κιόλας. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Όταν ετοιμαστούν τα μακαρόνια και η σάλτσα μας θα είναι έτοιμη. Άδειάζουμε τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα και σερβίρουμε γαρνίροντας με ρόκα, τριμμένο φουντούκι και το υπόλοιπο τυρί σε κομμάτια. Αν θέλουμε φτιάχνουμε και λίγο σκορδόψωμο και τους στέλνουμε όλους αδιάβαστους.

Υλικά για 4 άτομα

500γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας
1 κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
150-200γρ. Blue Cheese
μια φούχτα φουντούκια
λίγη ρόκα
αλάτι
πιπέρι

Πηγη: megatv

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *