ΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ

fdsfdsf (5)Τα απαραίτητα βήματα για απώλεια βάρους χωρίς συνέπειες στην υγεία

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χάσετε με σωστό τρόπο τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν.Ο «κανόνας των 5»: Φροντίστε να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 μερίδες φρούτων και 3 μερίδες λαχανικών την ημέρα. Εκτός του ότι θα χορταίνετε, θα εφοδιάζετε και τον οργανισμό σας με τις απαραίτητες βιταμίνες και ουσίες.

Μεσογειακή διατροφή: Μία διατροφή βασισμένη σε λαχανικά, ψάρι και όσπρια, θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε αλλά και να τα διατηρήσετε στην πορεία.

Συχνά γεύματα: Προσπαθήστε να τρώτε κάθε 3-4 ώρες, διότι έτσι ο οργανισμός σας μαθαίνει να χορταίνει με μικρότερη ποσότητα φαγητού.

Σούπες: Καλό θα είναι να ξεκινάτε το γεύμα σας με σούπες, καθώς σας μειώνουν την όρεξη και στη συνέχεια θα καταναλώνετε λιγότερη ποσότητα φαγητού.

Περπάτημα: Η σωστή διατροφή δεν αρκεί για να δείτε άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σας. Θα πρέπει να τη συνδυάσετε με κάποιο είδους γυμναστικής.

Εάν δεν σας αρέσει κανένας είδος γυμναστικής, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να περπατάτε. Τριάντα λεπτά την ημέρα είναι αρκετά.

Μην ξεχνάτε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Πηγή: myworld.gr