banner ad

ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΑΥΓΟ

. April 12, 2013 . 0 Comments

parsintagesΜια γρήγορη και εύκολη συνταγή

ΥλικάΓια 2-4 άτομα

-1 μεγάλο αυγό
-αλάτι
-1 κιλό σπαράγγια, κομμένα στις άκρες
-Χυμό από 1/2 λεμόνι μεσαίου μεγέθους
-1/2 κουταλάκι μουστάρδα Ντιζόν
-Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα καθαρισμένα σπαράγγια και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά να μαλακώσουν λίγο. Αποσύρουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο το αυγό, αλάτι, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει μια αφράτη ομελέτα.Βάζουμε τα σπαράγγια στο πιάτο και από πάνω ρίχνουμε την ομελέτα και ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού.

Πηγη: sidagi.gr
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *