banner ad

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

. April 17, 2011 . 0 Comments

 

Υλικά

1/3 από τη ζύμη ψωμιού

σουσάμι

 

Εκτέλεση

Φτιάξτε ζύμη ψωμιού και χωρίστε κομματάκια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού.Ανοίξτε κορδόνια. Περάστε τα από το σουσάμι να κολλήσει καλά. Κλείστε τα βρέχοντας ελαφρά στην άκρη. Αραδιάστε σε ταψί.Αφήστε τα 20-30 λεπτά περίπου να φουσκώσουν και ψήστε στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Μπορείτε να φυλάξετε στην κατάψυξη, κλεισμένα καλά σε σακούλες τροφίμων, όσα σας περισσέψουν.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *