banner ad

ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

. May 22, 2013 . 0 Comments

 

Εκτέλεση

Λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε τα μυρωδικά χοντροκομμένα. Τα αφήνουμε λίγο να μαριναριστούν.
Σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα για 5 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να γίνουν μέχρι μέσα. Προς το τέλος ρίχνουμε και τα μυρωδικά της μαρινάδας. Αφήνουμε το κρέας σε ένα πιάτο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά. Έπειτα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Ενδιάμεσα έχουμε βάλει νερό να βράσει, το αλατίζουμε καλά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για όσο χρόνο ορίζει ο κατασκευαστής. Αφαιρούμε από το νερό, σουρώνουμε και κρατάμε σε ένα μπολ αφού τα ραντίσουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατέψουμε για να μην κολλήσουν.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υλικά της (γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, μέλι worcestershire sauce και το κρεμμυδάκι.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και το κοτόπουλο. Προσθέτουμε επιπλέον μυρωδικά και το καλαμπόκι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.

Υλικά

3 στήθη κοτόπουλο
λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
πολλά φρέσκα μυρωδικά για το σοτάρισμα του κοτόπουλου
250 γρ. Penne Piccolini της BARILLA
3 μπαμπάτσικες κ.σ. γιαούρτι
3 μπαμπάτσικες κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. worcestershire sauce
φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 συσκ. καλαμπόκι σε κονσέρβα
λίγα μυρωδικά για τη σαλάτα

Πηγη: megatv

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *