banner ad

ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

. May 28, 2013 . 0 Comments

c82e990b1e68272a09ad5b81d90292bcpotatoes stuffed aaaaΜία χορταστική συνταγή

 

Υλικά

Για 2-4 άτομα4 πατάτες μεγάλες
6 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες
100 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες
150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο
2 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
2 κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια, την τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά καλά η φλούδα.

Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Έτσι, φτιάχνουμε μια σως.

Μόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω σε κάθε κομμάτι τη σος.

Πάνω από τη σος βάζουμε μια φέτα γαλοπούλα και μια φλούδα κασέρι.

Γαρνίρουμε με κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Πηγη: sidagi.gr
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *