ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Date

atichoke-parmesan-stuffed-tilapia-xΈνα γευστικό μεσημεριανό

Υλικά


Για 4-6 άτομα
 

1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό)
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
6 πατάτες
750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες
δεντρολίβανοΕκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.Ομοίως αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.

Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Πηγη: sidagi.gr
Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα