‘ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ’

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

markoulakis1_h_633_451Για το άνοιγμα που έκανε στο χώρο του θεάτρου μίλησε ο Κ. Μαρκουλάκης

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με αφορμή την θεατρική προσπάθεια που έκανε, η οποία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περίμενε.Όπως δήλωσε στο περιοδικό «Hello»:

«Σε επίπεδο οικονομικό, δεν κατέληξε ευχάριστα. Δεν ήθελα να φτιάξω ένα θέατρο για τον εαυτό μου, γι αυτό η ιδέα που είχαμε ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο στον οποίο θα παίζουν και θα σκηνοθετούν και αρκετοί άλλοι εκτός από εμένα, νέοι άνθρωποι και ομάδες.

Είχανε την ιδέα ενός υβριδικού θεάτρου. Όλο αυτό το ξεκινήσαμε το 2007 και η πρώτη σεζόν έπεσε το 2008. Τότε είχαμε κάποια όνειρα για κρατική επιχορήγηση, η οποία είχε και λόγο, αλλά πέσαμε ακριβώς στην λάθος περίοδο να δοκιμάσει κανείς να ανοιχτεί. Οπότε οικονομικά ήταν μια ζημιογόνα ιστορία, όμως μάθαμε πολλά πράγματα.

Αν είχαμε αυτά τα χρήματα μπορεί να τα είχαμε χάσει τώρα στο κούρεμα των ομολόγων. Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα.

Καμιά φορά όταν βλέπω το πόσο δυσκόλεψαν τα πράγματα αργότερα κάτι το οποίο κανείς μας δεν μπορούσε να προβλέψει λέω πως ίσως και καλύτερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετανιώνεις για πράγματα που τα κάνεις, δεν βλάπτουν κανέναν αλλά κυρίως έχουν μια πολύ θετική προαίρεση και τα κάνεις με όλη σου την καρδιά και την ψυχή» τόνισε στο περιοδικό.

Πηγη: newsbeast.gr