banner ad

ΕΥΚΟΛΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

. July 23, 2013 . 0 Comments

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ξύσμα από μισό λεμόνι. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξει το μείγμα μας.
Σε ένα μούλτι βάζουμε το δυόσμο, τη ζάχαρη και λίγο ξύσμα λεμόνι και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Σερβίρουμε σε ποτήρι ψηλό για να φαίνεται πιο όμορφο. Βάζουμε μπισκότο σπασμένο αστον πάτο του, μετά το μείγμα με το γιαούρτι και στο τέλος την αρωματισμένη ζάχαρη.

ΥΛΙΚΑ

800 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
ξύσμα από μισό λεμόνι
μπισκότα τύπου digestive
10 μεγάλα φύλλα δυόσμου
3 κ.σ. ζάχαρη
λίγο ξύσμα λεμόνι

Πηγη; megatv

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *