ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VBK-DIET_881532gΠώς θα χάσουμε κιλά χωρίς συνέπειες για την υγεία

Ακολουθήστε τις παρακάτω υγιεινές συμβουλές για να πετύχετε τους στόχους στην απώλεια βάρους…– Μην μένετε πεινασμένες: Η πείνα είναι μια επιθυμία η οποία δεν μπορεί να μείνει ανικανοποίητη. Πολλές φορές προσπαθείτε να κρατηθείτε για να μη φάτε και στο τέλος το μόνο που καταφέρνετε είναι να ξεσπάτε και να τρώτε παραπάνω από όσο πρέπει.

Ανάμεσα στα γεύματά σας κανονίστε να τρώτε μερικά σνακ (φρούτα, ξηρούς καρπούς), διότι μόνο έτσι θα καταφέρετε να περιορίσετε το αίσθημα της πείνας.

– Να τρώτε σωστά μετά τη γυμναστική: Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι όταν γυμνάζονται τους ανοίγει η όρεξη με αποτέλεσμα να τρώνε πολύ. Το σημαντικό όμως είναι να τρώτε σωστά πριν και μετά τη γυμναστική.

Θα πρέπει να τρώτε γεύματα με υδατάνθρακες πριν τη γυμναστική σας για να έχετε ενέργεια και γεύματα με πολύ πρωτεΐνη, μετά τη γυμναστική.

Προσοχή: Μην υπερεκτιμάτε τις θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, με αποτέλεσμα να τρώτε περισσότερο από όσο πρέπει.

– Μην ξεχνάτε τον κανόνα του κόκκινου, του πορτοκαλί και του πράσινου: Τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε ότι σχεδόν κάθε γεύμα σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τροφές με αυτά τα χρώματα. Δηλαδή, μπρόκολο, πιπεριές, καρότα, μήλα και πορτοκάλια.

Αυτές οι τροφές, εκτός του ότι σας χορταίνουν και δεν αφήνουν «χώρο» για την κατανάλωση περιττών θερμίδων, κάνουν το δέρμα σας να είναι υγιές και λαμπερό. Οπότε θα είστε και λαμπερή αλλά και αδυνατισμένη. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός;

Πηγή: myworld.gr