banner ad

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

. August 26, 2013 . 0 Comments

SM0303_wr2r-Eggplant-Pasta_s4x3_lg.jpgΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή

 

ΥλικάΓια 2- 4 άτομα

250 γραμμάρια πέννες
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πέννες, για 10 λεπτά περίπου. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τις μελιτζάνες. Προσθέτετε την ντομάτα και αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν προσθέτετε τις πέννες, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.

Πηγη: sidagi.gr
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *