banner ad

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

. April 30, 2011 . 0 Comments

Υλικά

* 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μικρές μερίδες

* λίγο ελαιόλαδο

* 250 γρ. μανιτάρια

* 3-4 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης (βάζο)

* 3 κρόκοι αυγού

* 250 γρ. γιαούρτι

* 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα

* 1 φλ. του καφέ κονιάκ

* αλατοπιπερο

* κάρρυ

Εκτέλεση

* Σωτάρουμε το κρέας στο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κονιάκ.

* Προσθέτουμε λίγο νερό και αλατοπιπερο και αφήνουμε να βράσει ελέγχοντας το να μην κολλήσει. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νεράκι ακόμη.

* Οταν βράσει ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και φροντίζουμε να μείνει με ελάχιστο ζουμί.

* Σε ένα μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με το γιαούρτι την μουστάρδα και το κάρυ. Ρίχνουμε λίγο απο το ζουμί του φαγητού και κατόπιν ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας.

Πηγή: greekmasa.gr

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *