‘ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ’

9b953ad21570e6a6361264c395c1c8fb_LΕβελίνα Παπούλια: Όλοι ζούμε στριμωγμένα, και «βγαίνουμε» τσίμα-τσίμα

Την αποχή της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια σχολίασε σε συνέντευξή της η Εβελίνα Παπούλια λέγοντας ότι τα χρήματα που έπαιρνε κάποτε είναι αυτά που κυρίως της λείπουν.Όπως δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»: «Νομίζω ότι λείπω εγώ στον κόσμο πιο πολύ, απ’ όσο λείπει σε μένα η τηλεόραση. Απέχω πολλά χρόνια -συνειδητά- από εκείνη και πολύς κόσμος με ρωτάει στο δρόμο γι’ αυτό, ενώ μου ζητούν να κάνω διάφορα, το σκέφτομαι. Να, αυτήν την περίοδο συζητάμε για κάτι, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο».

Όσο για τα χρήματα που έπαιρνε από την μικρή οθόνη αυτά είναι που της λείπουν πιο πολύ. «Αυτά, ναι, μου λείπουν πολύ! Ειδικά αυτά που έδινε κάποτε, γιατί σήμερα δεν υπάρχουν πουθενά τα “καλά χρήματα”. Και σε ποιον δεν λείπουν; Όλοι ζούμε στριμωγμένα, και “βγαίνουμε” τσίμα-τσίμα. Ωστόσο, επειδή κάνω μόνο θέατρο τα τελευταία χρόνια, έχω προγραμματίσει έτσι τα οικονομικά μου, ώστε να μην “πέφτω” έξω και να αντεπεξέρχομαι στα έξοδά μου. Ζω αξιοπρεπώς».

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για τις δυσκολίες στην αρχή της καριέρας της. «Στην αρχή, όλα σου φαίνονται βουνό. Λες και όλοι συνωμοτούν εναντίον σου. Όμως εγώ αγαπάω πραγματικά τη δουλειά μου και δεν στάθηκα ποτέ στα όποια εμπόδια μου έβαλαν κάποιοι-ηθελημένα ή μη».

Άλλωστε η ίδια δηλώνει αισιόδοξος άνθρωπος. «Αχ, ναι. Δεν την μπορώ την γκρίνια, τη μιζέρια και την κακομοιριά!

Εντάξει, το ξέρω, όλοι περνάμε δύσκολα, όλων μας οι ζωές έχουν αλλάξει -και όχι προς το καλύτερο- αλλά πες μου, τι θα αλλάξει αν κάτσω και κλαίω όλη τη μέρα; Το μόνο που κάνω είναι τη δουλειά μου, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, χαμογελάω και προχωράμε! Αλλιώς δε βγαίνει, δεν πάει παρακάτω».

Πηγη: newsbeast.gr