ΉΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ’

0eac8688185c760fc7c6bfd1409743cc_LΓια το διαζύγιό της μίλησε για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της είναι η Βίκυ Καγιά μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο Κριθαριώτη.Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε σήμερα για πρώτη φορά μετά το χωρισμό της στην εκπομπή «Πρωινό» και στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

«Έχει βγει το διαζύγιο μου με τον Νίκο Κριθαριώτη», είπε και πρόσθεσε: «Ο χωρισμός είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία και περάσαμε από πολλά κύματα… Αν δυο άνθρωποι καταλάβουν πως δεν ταιριάζουν είναι λάθος να μένουν μαζί. Παντρευτήκαμε επειδή ήμασταν ερωτευμένοι. Όταν είσαι ερωτευμένος και μπαίνεις σε μια σχέση, τα βλέπεις όλα αλλιώς και νομίζεις πως κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν».

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε πάντως ότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό: «Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός. Θέλω να είναι καλά και ευτυχισμένος. Έχουμε καλή σχέση ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και εγώ για αυτόν».

Πώς θα νιώσει όμως αν δει τον Νίκο με μια άλλη γυναίκα; Η Βίκυ απάντησε λέγοντας πως δεν ζηλεύει εάν κάνει νέα σχέση, καθώς και οι δυο θα πρέπει να συνεχίσουν τις ζωές τους. Ωστόσο, εκείνη αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και δεν την νοιάζει αν την φλερτάρουν.

Πηγη: newsbeast.gr