ΣΠΑ ΠΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

444ca__IMAGE-Bliss-Salon-and-Spa2Οδηγίες για να αποφύγετε τους αισθητικούς

Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε σε αισθητικούς γιατί πάλι χάλασαν τα νύχια σας; Οπλιστείτε με καλή διάθεση και γίνεται η αισθητικός του εαυτού σας! Διαβάστε πώς θα κάνετε σπα ποδιών στο σπίτι…Η διαδικασία είναι απλή, δημιουργική και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Βήμα 1ο: Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ρίξτε μέσα ότι άλατα σας αρέσουν. Βάλτε για 5 λεπτά μέσα τα πόδια σας και αφήστε τα να μαλακώσουν.

Βήμα 2o: Βγάλτε τα από το νερό και με μια ελαφρόπετρα τρίψτε τις φτέρνες και τις πατούσες σας ώσπου να απομακρύνεται τα σκληρά μέρη.

Βήμα 3ο: Κόψτε τα νύχια σας σε τετράγωνο σχήμα και σπρώξτε με το ειδικό εργαλείο τα πετσάκια των νυχιών προς τα πίσω.

Βήμα 4ο: Αφού έχετε ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ ποδιών. Απλά φτιάξτε ένα μείγμα από ζάχαρη και baby oil και με αυτό τρίψτε τα πόδια σας. Με τον τρόπο αυτό θα απομακρύνεται τα νέκρα κύτταρα, θα ενυδατώσετε τα πόδια σας και θα γίνουν τόσο μαλακά σαν ενός μικρού παιδιού.

Βήμα 5ο: Αφού ξεπλύνετε τα πόδια σας με νερό και σκουπίσετε απαλά περάστε από πάνω με ένα θρεπτικό διαφανές βερνίκι νυχιών και στη συνέχεια με τo χρώμα της αρεσκείας σας. Εάν θέλετε ακόμα περισσότερη δημιουργία βάλτε την φαντασία σας και κολλήστε στο νύχι του μεγάλου δαχτύλου στρασάκια στο σχήμα που εσείς επιθυμείτε!

Πηγή: fe-mail.gr