‘ΣΤΑ 17 ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ’

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

f2d94de11cc6ddc9cc71e321e4cc159e_LΓια την κρίση ηλικίας μίλησε η Ελένη Ράντου

Για τη διαφορετική της εμφάνιση στα εφηβικά της χρόνια μίλησε η Ελένη Ράντου, αποκαλύπτοντας πώς ήταν στα 17 της και αν την έχει πιάσει ποτέ κρίση ηλικίας.

«Όχι δεν με έχει πιάσει κρίση ηλικίας. Στα 17 μου είχα άσπρα μαλλιά, όχι και τόσο καλή όραση και ρευματισμούς στον αυχένα. Όλα τα γεροντικά τα πέρασα σε μικρή ηλικία και ευτυχώς έχω πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τον αγνοώ τον χρόνο που περνά. Διαφορετική είναι η ηλικία της εξωτερικής εμφάνισης και διαφορετική της ψυχής σου. Ωριμάζω δεν σημαίνει πάντα κάτι καλό, σημαίνει βάζω και μία ασπίδα στον πόνο. Τις λαχταρώ τις εποχές που δεν ήξερα πόσο πονούν ορισμένα πράγματα και είχα θάρρος και έλεγα «ας καώ». Τώρα φοβάμαι να καώ» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!

Όσον αφορά την ηλικία της δεν δίστασε να δηλώσει πως : «Είμαι 48 εξωτερικά και ψυχικά είμαι μεταξύ 12 και 30» Πόσο καθόρισαν την ζωή της τα παιδικά της χρόνια; «Αρκετά. Μία αίσθηση που πάντα θα με κυνηγά είναι αυτή της ανεπιθύμητης. Γιατί ήμουν το δεύτερο παιδί και σε μία οικογένεια όπως η δική μου, που τα φέρναμε δύσκολα οικονομικά, ένιωθα πως ήμουν μπελάς. Αυτό με έχει κάνει διεκδικητική και να κυνηγώ την αγάπη».

Πηγη: newsbeast.gr