ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΥΝΕΙ

Date

zipperΑποχωρίζονται με δυσκολία το αγαπημένο τους τζιν

Περισσότερες από τέσσερις στις δέκα γυναίκες «αγωνίζονται» καθημερινά για να «χωρέσουν» στο παλιό τους τζιν και αρνούνται να παραδεχτούν ότι χρειάζονται ένα νούμερο μεγαλύτερο, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail.Το τζιν παντελόνι είναι το αγαπημένο ρούχο όλων των γυναικών, όμως πολλές είναι εκείνες που επιλέγουν να φορούν λάθος νούμερο, με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν μέσα στο ρούχο και να φαίνονται περισσότερο τα περιττά παχάκια.

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα του βρετανικού StyleCard, οκτώ στις δέκα έχουν στην ντουλάπα τους τουλάχιστον οκτώ τζιν παντελόνια, ενώ φορούν μόλις τα τρία.

Πέντε στις δέκα γυναίκες δεν προσπαθούν καν να «χωρέσουν» στο αγαπημένο τους skinny jean αλλά επιλέγουν να το κρατήσουν στην ντουλάπα τους με την ελπίδα ότι θα χάσουν αρκετό βάρος για να το φορέσουν και πάλι κάποια στιγμή.

Τέλος, σχεδόν έξι στις δέκα (58%) δεν βρίσκουν το τέλειο τζιν που να τους ταιριάζει και να τους κολακεύει. Όμως η συντριπτική πλειοψηφία (93%) των γυναικών έχει τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι.

Πηγη: newsbeast.gr
Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα