banner ad

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

. May 12, 2011 . 0 Comments

 

Υλικά

1 πακέτο κανελόνια

500 γρ. κιμά

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

λίγο μαϊντανό

1 κουτί ντοματοχυμό

λίγο ελαιόλαδο

200 γρ. τριμμένο τυρί

αλάτι

πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. Και αμέσως μετά προσθέτουμε το μισό κουτί από το ντοματοχυμό, ανακατεύοντας και το αφήνουμε να δέσει σε χαμηλή φωτιά για δέκα λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό.

Κατόπιν σε ένα πυρέξ ρίχνουμε λίγο ντοματοχυμό και γεμίζουμε τα κανελόνια ο κιμάς που περισσεύει τον ρίχνουμε από πάνω και πασπαλίζουμε με τυρί.

Ψήνουμε περίπου για μισή ώρα στους 180 C στο φούρνο.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *