banner ad

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ

. May 12, 2011 . 0 Comments

 

Yλικά

1 φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο

4 τορτίγιες

1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια

1 κούπα καλαμπόκι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 καρότο σε κύβους

1 κούπα τριμμένο τσένταρ

Λίγο ελαιόλαδο

Ταμπάσκο

Μαϊντανό

Αλάτι

Eκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα τηγάνι όλα τα λαχανικά και το κοτόπουλο,και προσθέτουμε το αλάτι και το ταμπάσκο και τα σωτάρουμε για 5 λεπτα σε ελαιόλαδο.

Ανοίγουμε τις τορτίγιες και βάζουμε γέμιση στο κέντρο και διπλώνουμε σε ρολό .

Τοποθετούμε σε πυρέξ , πασπαλίζουμε με μπόλικο τσένταρ και το βάζουμε στο γκρίλ μέχρι να λιώσει το τυρί.

Τα σερβίρουμε με πουρέ κόκκινων φασολιών και ρύζι και sour cream.

Tips: Μπορούμε να μην βάλουμε καθόλου το κοτόπουλο.

Μπορεί να συνοδευτεί άψογα από παγωμένη μπίρα και κρύα σαλάτα για ένα φιλικό δείπνο.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *