ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΖΙΠΑΝ
Υλικά
40 γραμμ. ολόκληρα καρύδια
225 γραμμ. κίτρινο μάρτζιπαν
125 γραμμ. σοκολάτα
κουβερτούρα λιωμένη
Εκτέλεση
- Αφήνετε στην άκρη 18 καρύδια για γαρνίρισμα και ψιλοκόβετε πολύ καλά τα υπόλοιπα. Τα ζυμώνετε μέσα στο μάρτζιπαν και τα ανοίγετε σε λωρίδα 18X4 εκ.
- Κόβετε το μάρτζιπαν λοξά σε 18 μικρά τρίγωνα. Τοποθετείτε μια σχάρα πάνω σε ένα ταψί.
- Βυθίζετε τα τρίγωνα από μάρτζιπαν στη σοκολάτα και τα βάζετε με προσοχή πάνω στη σχάρα. Τα γαρνίρετε με τα καρύδια που κρατήσατε και τα αφήνετε να κρυώσουν και να πήξουν.
Συσκευασία δώρου: Μέσα σε μικρά φαντεζί κουτάκια.
Πηγη: belife.gr
Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ