ΑΝ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

Αντε μωρέ. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Τι έκανε δηλαδή ο καημένος ο Στρος; Αντέγραψε τον Κλίντον. Ένα σουσέλ ζήτησε. Τόσα του κάνουν καθημερινώς οι υπερχρεωμένοι πελάτες του. Που αν ήταν Ελληνας βρε, θα ήταν Θεός τώρα. Θα έπαιρνε τις εκλογές με την πρώτη. Διότι εμείς, είναι να μη δούμε πολιτικό πηδουκλερό, τύπου ο άντρας ο σκληρός, ο τύπος «καμαριέρα έλα δω, γονάτισε». Γκουσγκούνη θα τον είχαμε, μη σας πω θα τον παντρεύαμε και με την καμαριέρα.

Χώρια που θα τον κάναμε ταινία σεξ. Μέχρι πορνοσινεμά θα έπαιρναν το όνομά του. «Σινέ Στρος» 2 ταινίες σεξ. Στην Ομόνοια, που έχει και πολλούς Σουδανούς, αφού η κυρία που είχε την ατυχία να του το δει είναι Σουδανή. Η δε βιομηχανία ελληνικού πορνό θα οργίαζε. Σκέφτομαι τίτλους. «Τι σου κάνω μαύρη μου». «Το ήθελε πολύ… όλο και πιο Στρος». «Ο φλογερός ΔοΝηΤής». «ΦιληΔοΝείΤαι το κορμί σου». «Σκύψε… χρεωμένη». «Δουνουτομανία». «Sex 13 Στρος». «Από μπρος Στρος κι από πίσω ούτε Καν». «Ξοφλάτε γιατί χανόμαστε». «Η πεοστροσκάνα». «Το παλαμάρι του Στροσκάνη». «Η καμαριέρα της ηδονής». «Το μικρόφωνο μιας καμαριέρας». «Ο Στρος Καν ο μπήχτης».

Τον χάνουμε τον συνοδοιπόρο, τον φίλο, τον ευεργέτη, τον άνθρωπο που με γαλλική φινέτσα μας είπε ότι «κολυμπάμε στα σκατά». Τι ζήτησε ο ταλαίπωρος; Μια πεολειχία. Πεοκρούστης στη ζωή του, Προκρούστης για τους άλλους. Κατάντησε τώρα θέμα στις εκπομπές «κοινωνικής κριτικής».

Φαντάζομαι τη στενοχώρια των εδώ δικών του ανθρώπων. Λέτε γι’ αυτό να έγινε εκείνη η σύσκεψη για τη σωτηρία του κέντρου της Αθήνας; Συμμορίες κυρίως Σουδανών είναι αυτές που το λυμαίνονται, Σουδανή και η κυρία που αντιμετώπισε το σεξουαλικό πάθος του ηλικιωμένου πολιτικού, σου λένε φύλαγε τα ρούχα σου να μη στο δούνε Σουδανές της Ομόνοιας…