ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ

Η µητέρα του εξώγαµου τέκνου του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι η Μίλντρεντ Μπαένα, µια 50χρονη οικονόµος που εργάστηκε 20 χρόνια για τον σταρ και τη Μαρία Σράιβερ, την εν διαστάσει σήµερα σύζυγό του, αποκάλυψε ένας ιστότοπος. Σύµφωνα µε τους «Νιου Γιορκ Τάιµς», η Μπαένα απέκτησε γιο από τον Σβαρτσενέγκερ πριν από περίπου 14χρόνια. Λέγεται πως ήταν έγκυος την ίδια περίοδο που ήταν και η Σράιβερ στον 13χρονο σήµερα γιο του ηθοποιού.

Η Μπαένα άφησε τη δουλειά της στην οικογένεια του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας τον Ιανουάριο, τον µήνα που ο Σβαρτσενέγκερ αποχώρησε από το πολιτικό αξίωµά του. Ο γιος τους λέγεται πως ήταν µια «περιστασιακή παρουσία» στο σπίτι των εργοδοτών της. Σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η πρώην οικονόµος των Σβαρτσενέγκερ αυτοχαρακτηρίζεται «υπερήφανη µητέρα» που είναι ανύπανδρη και ψάχνει για µια «σοβαρή σχέση».

Ο Σβαρτσενέγκερ, ένας πρώην Μίστερ Υφήλιος και σταρ του Χόλιγουντ που έκανε πολιτική καριέρα µε το Ρεπουµπλικανικό Κόµµα, και η Σράιβερ, ανιψιά του δολοφονηµένου προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, ήταν παντρεµένοι εδώ και 25 χρόνια και ο γάµος τους διαλύθηκε όταν ο ηθοποιός αποκάλυψε την ύπαρξη του εξώγαµου παιδιού του. Το βράδυ της Τρίτης, η Σράιβερ εµφανίστηκε µε την Οπρα Γουίνφρι και φαίνεται πως έδωσε µια εκ βαθέων συνέντευξη στη βασίλισσα των αµερικανικών τοκ-σόου.

Κατά πάσα πιθανότητα, η Σράιβερ θα είναι η προσκεκληµένη της τελευταίας εκποµπής «The Oprah Winfrey Show», που τελειώνει στις 25 Μαΐου, αφού διήρκεσε 25 χρόνια. Σύµφωνα µε µια πληροφορία η Σράιβερ, η οποία είναι πρώην τηλεοπτική δηµοσιογράφος, πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της θα κάνει ανακοίνωση για το εξώγαµο παιδί του από τηλεφώνηµα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο Σικάγο µε τη Γουίνφρι, η οποία είναι στενή φίλη της. «Η Μαρία είχε ένα πολύ έντονο 15λεπτο τηλεφώνηµα», είπε ανώνυµη πηγή στον ιστότοπο Radar Online. «Ηταν πολύ ταραγµένη και απ’ αυτά που έλεγε ήταν φανερό πως όσα µάθαινε ήταν συγκλονιστικά. Εφυγε από το δείπνο αµέσως µετά το τηλεφώνηµα».

Η Σράιβερκαι οΣβαρτσενέγκερ έχουν τέσσερα παιδιά, την Κάθριν 21 ετών, την Κριστίνα 19 ετών, τον Πάτρικ 17 ετών και τον Κρίστοφερ 13 ετών. «Κάποιες µέρες αισθάνεσαι σκατά, κάποιες µέρες θέλεις να τα παρατήσεις και να είσαι για λίγο φυσιολογικός, όµως αγαπάω την οικογένειά µου µέχρι να µας χωρίσει ο θάνατος», έγραψε ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ στο twitter, υπογράφοντας ως Πάτρικ Σράιβερ.

Η Μαρία Σράιβερ είχε προσφέρει στον σύζυγό της πολιτική αξιοπιστία, την οποία δεν θα µπορούσε ποτέ να έχει ως ηθοποιός χολιγουντιανών ταινιών δράσης, παρ’ ότι εκείνη προερχόταν από µία από τις ενδοξότερες οικογένειες των ∆ηµοκρατικών και εκείνος έθεσε υποψηφιότητα µε τους Ρεπουµπλικανούς. Είχε επίσης εγγυηθεί γιατην προσωπική ακεραιότητά του και για τη συµπεριφορά του έναντι των γυναικών κατά την πρώτη εκστρατεία του για να γίνει κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, το 2003, όταν πάνω από 20 γυναίκες κατήγγειλαν ανοικτά ότι είχαν υποστεί τις «θωπείες» του συζύγου της. Οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του «δείχνουν γιατί οι πραγµατικά καλοί άνθρωποι δεν θέλουν πια να ασχοληθούν µε την πολιτική», είχε πει τότε η Σράιβερ. Ο ίδιος ο Σβαρτσενέγκερ αρνήθηκε αρχικά τις κατηγορίες, αργότερα όµως ζήτησε συγγνώµη…

Η 50χρονη οικονόµος Μίλντρεντ Μπαένα είναι η «υπερήφανη µητέρα» του γιου τού «Αρνι»

«Ο Σπερµινέιτορ»

Στον κινηµατογράφο ήταν ο Τερµινέιτορ.

Οταν έγινε κυβερνήτης, τον είπαν Γκοβερνέιτορ. Και από χθες, στον ιστότοπο ΗollywoodLife. com, ο Σβαρτσενέγκερ είναι ο… «Αρνολντ ο Σπερµινέιτορ»

Τον είχε βάλει να ορκιστεί!

Εκτός από τις καταγγελίες γυναικών εις βάρος του Σβαρτσενέγκερ ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά, πρώην συνεργάτες του είχαν αφηγηθεί το 2003 επεισόδια στα οποία εξευτέλιζε συνεργάτιδές του µε τρόπους αντάξιους ενός κρετίνου. Σε µια περίπτωση είχε χώσει τα χέρια του µέσα στην µπλούζα µιας ανυποψίαστης 40χρονης εργαζόµενης και έβγαλε το στήθος της σε κοινή θέα για… να κάνει πλάκα. Σύµφωνα µε τον Ιαν Χάλπεριν, συγγραφέα µιας µη εξουσιοδοτηµένης βιογραφίας του Σβαρτσενέγκερ, η Σράιβερ γνώριζε για την τεράστια σεξουαλική όρεξή του και επέµεινε πριν παντρευτούν να ορκιστεί ότι θα της είναι πιστός. Είναι τώρα σαφές ότι δεν κατάφερε να κρατήσει τον λόγο του.

Πηγή: τα Νέα