banner ad

CHEESECAKE ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

. September 26, 2014 . 0 Comments

Cheesecake me lemoni k anthotyrojpgΥλικά

Για τη βάση:

95 γρ. βούτυρο
120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
90 γρ. ζάχαρη
50 γρ. φιστίκια ανάλατα άψητα
1 γρ. αλάτι

Για την κρέμα τυριού:

400 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. ανθότυρο
60 γρ. ζάχαρη άχνη
220 γρ. κρέμα γάλακτος

250 γρ. γλυκό κουταλιού φιστίκι

Εκτέλεση:

Για τη βάση αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα αποσπώμενη και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά. Όταν ψηθεί αφήνουμε να κρυώσει.
Για την κρέμα τυριού χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Απλώνουμε την κρέμα στη βάση και βάζουμε το τσίζκέικ στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει. Τέλος, ρίζνουμε το γλυκό φιστίκι, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Πηγη: athinorama.gr

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *