ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ … ΜΗ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ

9f074666468002c32d515d57053bb75799606448Έξυπνα τρικ τακτοποίησης και στην αλλαγή της σεζόν
Τώρα που τακτοποιείς τα ρούχα σου για τον χειμώνα, άκου μερικά μικρά πραγματάκια που μπορεί να σε σώσουν, στην κυριολεξία.

Κάθε αλλαγή σεζόν ο μόνιμος βραχνάς: οι ντουλάπες. Καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα και τα ενδιάμεσα κάθε τρεις και λίγο. Είναι να τρελαίνεσαι…

1. Χρυσός κανόνας για την κάθε σεζόν πρέπει να είναι “Δεν ξεχνάς κανένα ρούχο τυχαία. Δεν το θέλεις πια”. Οπότε, ή πέταξε το –αν δεν είναι να φορεθεί ξανά-, ή χάρισε το αν είσαι σίγουρη ότι δεν θα το ξαναφορέσεις ποτέ, ή κράτησε το στην αποθήκη για μερικά χρόνια ακόμη ώστε και να μη σου πιάνει χώρο στην ντουλάπα και να το ξαναγουστάρεις από την αρχή όταν το ξαναδείς τυχαία μπροστά σου.

* Πάντως, αν κρατάς κάτι για όταν χάσεις τα κιλά που πήρες τελευταία, σκέψου το καλά… Αν το… τελευταία είναι πάνω από 2 χρόνια, το κοντέρ μηδένισε!

2. Η οργάνωση θα σε βοηθήσει. Χώρισε την ντουλάπα σε τομείς. Αλλού τα ρούχα της δουλειάς, της εξόδου, τα αθλητικά κ.ο.κ.
3. Εκμεταλλεύσου όλο τον χώρο. Βάλε μια δεύτερη ράγα στην ντουλάπα αν είναι μεγάλη και χρησιμοποίησε την πιο χαμηλή για παντελόνια πχ
4. Κρέμασε τα ρούχα σου συνδυασμένα. Έτσι θα γλιτώνεις χρόνο κάθε πρωί που θα πρέπει να φύγεις για δουλειά.
5. Μια άλλη εναλλακτική της παραπάνω ιδέας είναι να τακτοποιήσεις τα ρούχα ανά χρώμα.
6. Μπορείς να έχεις και τις ζώνες και τα κοσμήματά σου στην ντουλάπα, αλλά σε ειδικό χώρο να μην μπλέκονται με τα ρούχα. Και πάντα κρεμαστά για να μην μπερδεύονται. Εναλλακτικά, τύλιξε τις ζώνες και βάλτες σε ένα κουτί.

Πηγή: Womenonly.gr