ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Date

C8943B85B59177F19C9520DB3E6C7Λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη σχέση πατέρα κόρης, αλλά ένας μπαμπάς εργάζεται πολλές ώρες και ένα κοριτσάκι έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες μετά το σχολείο, οπότε είναι δύσκολο να περνάνε πολύ χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Για να οικοδομηθεί όμως ένα ισχυρός δεσμός είναι σημαντικό να κάνετε μαζί δραστηριότητες και να περνάτε ποιοτικό χρόνο. Δείτε 8 δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αποκλειστικά και μόνο με το κοριτσάκι σας!
Πρωινό

Εάν η σύντροφος σας έχει μπλέξει με τη δουλειά και πρέπει να παρουσιαστεί από νωρίς στο γραφείο φροντίστε να ετοιμάσετε ο ίδιος την κόρη σας για το σχολείο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξυπνήσετε πιο νωρίς αλλά δεν πειράζει αφού θα απολαύσετε ένα ξεχωριστό πρωινό με τον κόρη σας.
Γράψτε ένα βιβλίο

Γιατί να αγοράσετε ένα βιβλίο, όταν μπορείτε να γράψετε το δικό σας; Ο μπαμπάς και η κόρη μπορoύν να συνεργαστούν για να γράψουν και να απεικονίζουν μια ιδιαίτερη ιστορία που μπορούν να διαβάζουν πριν από τον ύπνο.
Στο δρόμο με ρόλλερς

Δεν υπάρχει πιο γλυκό θέαμα από έναν πατέρα και μια κόρη να κάνουν ρόλλερς πιασμένοι μαζί χέρι-χέρι. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών επιστρατεύστε λοιπόν τα ρόλλερς και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ή χειμώνα μια βόλτα στο παγοδρόμιο επιβάλλεται.
Μάθηση

Μπορεί ο μπαμπάς να μην έχει το χρόνο να μελετάει κάθε μέρα μετά το σχολείο με τα παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ένα απόγευμα φροντίστε να πάτε με την κόρη σας στο μουσείο και κάντε της μια ιδιαίτερη ξενάγηση.
Βόλτα στην παραλία

Είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας, η παραλία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για βόλτα. Πάρτε την κορούλα σας από το χεράκι και περάστε λίγο χρόνο μαζί. Ευκαιρία να συλλέξετε κοχύλια!
Φωτογράφιση

Εάν οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της κόρης σας είναι με την πάνα, τότε ηρθε η ώρα για μια φωτογράφιση ακόμα και μεσ’ στον σπίτι. Υπάρχει καλύτερος φωτογράφος από τον μπαμπά;
Ψάρεμα

Το ψάρεμα δεν είναι μόνο για μπαμπάδες και γιους. Και τα κορίτσια θα λατρέψουν ένα απόγευμα στη λίμνη με τον μπαμπά. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχει πάρει μαζί κάτι για κολατσιό σε περίπτωση που το δόλωμα δεν δελεάσει το ψάρι!
Θέατρο

Τι καλύτερο για το Σαββατοκύριακο από μια έξοδο σε θέατρο; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια στα παιδιά δώδεκα χωρών της Ευρώπης και στην Παλαιστίνη, μέσα από το ερευνητικό πρόγραμμα «Θέατρο στην Εκπαίδευση», η επίδραση του θεάτρου τόσο στη διαδικασία της μάθησης και της προσωπικής ανάπτυξης όσο και στην κοινωνική προσαρμογή των νέων ατόμων παίζει καθοριστικό ρόλο, ώστε όταν ενηλικιωθούν να γίνουν πιο ενεργοί και πιο συνειδητοί πολίτες.

Πηγη: baby.gr

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα