ΓΟΥΡΙΑ, ΠΕΤΑΛΑ, ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ Κ.Α.

Date

putti3Αναρωτιέστε τι δωράκια θα πάρετε για τους δικούς σας τώρα τις γιορτές; Φέτος, λοιπόν, χαρίστε τους κάτι το ξεχωριστό: κάποιο δηλαδή αντικείμενο από το χώρο του Feng Shui. Κάτι που θα προσδώσει στο χώρο τους αλλά και στους ίδιους εύνοια και τύχη, σύμφωνα με τις δοξασίες της κινεζικής αυτής φιλοσοφίας.

Η δύναμη και η σημασία των συμβόλων

Άγγελοι: Οι άγγελοι μας προστατεύουν σε όλους τους τομείς και ενεργοποιούν τον προσωπικό μας φύλακα-άγγελο. Τοποθετήστε τους οπουδήποτε για να έχετε ανώτερη προστασία και καθοδήγηση.

Ανάποδο πέταλο: Το ανάποδο πέταλο μπαίνει πάντα δίπλα στην είσοδο του σπιτιού ή του γραφείου. Φέρνει στο χώρο καλοτυχία.

Γούρια: Τα γούρια τοποθετούνται κυρίως δίπλα στην είσοδο για να φέρουν εύνοια και αφθονία στη ζωή μας. Μέσα στο χώρο μας, όπου και να τοποθετηθούν, έλκουν τη θετική ενέργεια.

Καμπανάκι: Τα καμπανάκια διώχνουν την αρνητική ενέργεια από το χώρο.

Καράβι: Το καράβι συμβολίζει το φόρτωμα στα υλικά αγαθά. Προτείνεται να τοποθετείται με την πλώρη να εισέρχεται στο χώρο.

Νεράιδες: Οι νεράιδες προστατεύουν και πραγματοποιούν τις ευχές μας.

Βούδας: Είναι σύμβουλο πνευματικής προστασίας και φώτισης.

Γάτα: Συμβολίζει την ευελιξία και την τρυφερότητα. Επίσης, είναι και σύμβολο αναγέννησης, επειδή κατά το μύθο είναι εφτάψυχη.

Ελέφαντας: Πρόκειται για ένα πανάρχαιο αρχέτυπο σύμβολο, που ενεργοποιεί τον συναισθηματικό και υλικό πλούτο. Συγκεκριμένα έλκει ανθρώπους –κλειδιά στη ζωή μας σε όλους τους τομείς- αυξάνει την πελατεία, επιδρά στο να γίνουν όλα εύκολα και ευνοεί τις υλικές υποθέσεις.

Κουκουβάγια: Είναι το σύμβουλο της σοφίας. Προτείνεται οι μαθητές και όσοι ασχολούνται με μελέτη ή έρευνα, να τοποθετούν πάνω στο γραφείο τους μια κουκουβάγια για καθαρή σκέψη και δυνατή μνήμη.

Κύκνος: Δυο κύκνοι μαζί σχηματίζουν μια καρδιά και ενεργοποιούν τις ερωτικές σχέσεις. Τοποθετούνται οπουδήποτε στο χώρο ώστε να φέρουν εύνοια στον ερωτικό τομέα.

Πάπιες: Δυο πάπιες τοποθετημένες μαζί ενεργοποιούν τις ερωτικές σχέσεις.

Τετράφυλλο τριφύλλι: Ενεργοποιεί στη ζωή μας την υγεία, την αγάπη, τον πλούτο και την καλοτυχία. Είναι το ισχυρότερο σύμβολο για την καλοτυχία.

Ψάρι: Το ψάρι φέρνει εύνοια στην καριέρα, την ανάπτυξη και την εξάπλωση. Ενισχύει την έμπνευση και την ικανότητα ευελιξίας. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να κάνουν ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα και στους σπουδαστές. Το σύμβολο είναι κατάλληλο και γι’ αυτούς που ασχολούνται με ναυτιλιακά, στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών.

Να μην τοποθετείτε ποτέ τέσσερα ψάρια μαζί.

Πηγη: belife.gr

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα