Η ΝΕΑΡΗ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ CIRQUE DU SOLEIL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Η 23χρονη ξεχωρίζει για το ταλέντο της στο τραγούδι
Η Ηρακλειώτισσα Ειρήνη Τορνεσάκη ξεχωρίζει για την υπέροχη φωνή της και τις συνεργασίες της με τους Classico Latino το 2012 στα πλαίσια του δίσκου «A Journey through Latin America» και φυσικά, με το Cirque du Soleil, το πιο μαγικό καλλιτεχνικό θέαμα στον κόσμο, όπου τραγουδά για την παράσταση «Kurios» από τον Ιανουάριο του 2014.

Η Ειρήνη, γράφει το ekriti.gr, είναι μόλις 23 ετών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, όπου μέσα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα δημιουργικό έλαβε τα πρώτα της μουσικά ερεθίσματα. Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, θεωρίας της μουσικής και τσέλο, ενώ παράλληλα συμμετείχε στη νεανική χορωδία του Δήμου Ηρακλείου.

Τελειώνοντας το σχολείο, μετακόμισε στο Μπράιτον για να σπουδάσει σύγχρονη μουσική στο Brighton Institute of Modern Music, από όπου αποφοίτησε με άριστα.

Από τότε ξεκινά το ταξίδι της Ειρήνης μέσα από μια σειρά συνεργασιών, σε μέρη και μουσικές της Βρετανίας, της Λατινικής Αμερικής και όλου του κόσμου. Για την Ειρήνη, το ταξίδι και η μουσική είναι αυτοσκοπός. Η ίδια έχει δοκιμαστεί σε πολλά είδη μουσικής, χωρίς να θέλει να ταυτιστεί με κάποιο συγκεκριμένο.

Παρά το γεγονός ότι δε μένει μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, αν κάποιος είναι τυχερός μπορεί να πετύχει διάφορες εμφανίσεις της στην Κρήτη σε μικρά τοπικά φεστιβάλ όπως το Earthdance Festival κ.α.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο San Fransisco σε περιοδεία με το Cirque du Soleil.

Πηγη: newsbeast.gr