‘ΤΟ ΝΑ ΓΕΡΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ’

Date

who-is-who-klint-istgountΟι συμβουλές του Κλιντ Ίστγουντ για καλύτερη ζωή
Κάνει το γήρας να φαίνεται εύκολη υπόθεση. Ο Κλιντ Ίστγουντ – που είχε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του πέρυσι΄, με το «American Sniper» – μοιράζει συμβουλές για τον χειρισμό της ζωής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Closer Weekly.

«Το να γερνάς μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αν χαλαρώσετε και το απολαύσετε», είπε ο 84χρονος Οσκαρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Ξέρεις ποιο είναι το κόλπο;», ρώτησε ο ακούραστος καλλιτέχνης, που βρίσκεται μπροστά από το φακό ήδη από τη δεκαετία του ’50. «Έχω έναν φίλο που είναι 90 ετών και τον ρώτησα ‘δείχνεις υπέροχα, ποιο είναι το κόλπο;’. Και εκείνος απάντησε ‘μην αφήσεις τον γέρο να βγει προς τα έξω, σε καταβάλει’. Και ποτέ δεν το έκανε», σημείωσε και συνέχισε «βαθιά μέσα μου, ζει ένας επαναστάτης», είπε ο…Dirty Harry.

Επιπλέον, δήλωσε ότι απολαμβάνει να παρακολουθεί την καριέρα του 29χρονου γιου του Scott, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του διάσημο πατέρα του. «Του λέω να συνεχίζει ακάθεκτος και να κάνει μόνο το καλύτερο που μπορεί», είπε.

Πηγη: newsbeast.gr

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα