ΠΕΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

girl-cheet-with-soldier_5586653339203Υπάρχουν μέρες που αισθάνεστε τη διάθεσή σας πολύ πεσμένη. Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον τρόπο που αισθάνεστε;

Ασκηθείτε

Αυξήστε τον καρδιακό παλμό σας αλλά και τη σεροτονίνη και θα αισθανθείτε καλύτερα.
Τηλεφωνήστε σε ένα φίλο

Δεν είναι ανάγκη να υποφέρετε πάντα στη σιωπή-η ευγενική φωνή στο τηλέφωνο μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα, πολλές φορές.
Φάτε κάτι

Ένα σάντουιτς, ένα φλιτζάνι τσάι ή ένα κομμάτι φρούτου μπορεί να σας φτιάξουν σε μια στιγμή τη διάθεση, ιδιαίτερα αν τα επίπεδα σακχάρου είναι χαμηλά.
Διαβάστε ένα βιβλίο

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία θα αποσπάσει την προσοχή σας από τα προβλήματα. Επιλέξτε ένα και μην κρίνετε από το εξώφυλλο.
Βγείτε στη φύση

Ένας περίπατος στο βουνό, μια επίσκεψη στην παραλία ή σε κοντινό πάρκο ή στο δάσος-ανάλογα με το πού βρίσκεστε- είναι περιβάλλοντα που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας.
Περάστε χρόνο με κάποιον που συμπαθείτε

Ένας φίλος που σας συμπαθεί και είναι καλός μαζί σας μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Μιλήστε του για αυτό που σας απασχολεί αλλά αργότερα κάντε και άλλα πράγματα.
Αγοράστε κάτι για τον εαυτό σας

Δεν χρειάζεται να κοστίζει πολλά. Ένα περιοδικό, μια σοκολάτα αρκούν. Μπορείτε να κακομάθετε τον εαυτό σας αλλά όχι μέχρι του σημείου να παχύνετε ή να…πτωχεύσετε.
Κλείστε ραντεβού με ένα θεραπευτή

Και μόνο το κλείσιμο του ραντεβού μπορεί να σας κάνει να νιώθετε καλύτερα.
Πάρτε έναν υπνάκο

Συχνά, απλώς χρειάζεστε ύπνο για να φτιάξει λίγο η διάθεσή σας. Υπάρχουν πιθανότητες, αν εμφανίστηκαν προβλήματα στη ζωή, σας να μην κοιμάστε καλά.
Κλάψτε

Με το κλάμα θα βγουν οδυνηρά πράγματα από το σύστημά σας.. Μην το κρατάτε γιατί έτσι αισθάνεστε χειρότερα.

Πηγη: vita.gr