ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΜΕ … ΛΑΧΑΝΙΚΑ

tm.aspxΘέλετε να σαγηνεύσετε τα πλήθη και να τονώσετε την ερωτική σας ζωή; Τότε, φάτε πράσινα φυλλώδη λαχανικά!

Ξεχάστε τα ακριβά καλλυντικά. Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε ακαταμάχητό δέρμα και να σαγηνεύσετε το ανδρικό φύλο, είναι να τρώτε… πράσινα λαχανικά, συμβουλεύουν τις γυναίκες οι ειδικοί.

Οι γυναίκες που καταναλώνουν πολλά φρούτα και λαχανικά είναι –σύμφωνα με έρευνα- πιο υγιείς και εκπέμπουν μεγαλύτερη γοητεία.

Τα καροτενοειδή, που βρίσκουμε στα καρότα, στις γλυκοπατάτες, στην ντομάτα και στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, είναι φυσικές χρωστικές που θεωρείται ότι βοηθούν στην πρόληψη από τον καρκίνο, χάρη στην αντιοξειδωτική τους δράση. Παράλληλα, έχουν θετική επίδραση στην εμφάνισή μας, βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος, εξηγούν οι ειδικοί.

Οι περισσότερες γυναίκες –ιδιαίτερα οι νεαρές- δεν τρώνε καθημερινά τις 5 συνιστώμενες μερίδες φρούτων και λαχανικών. Οι επιστήμονες που πραγματοποίησαν τη σχετική έρευνα, εξηγούν ότι όπως δείχνουν τα στοιχεία που διαθέτουν, οι νεαρές γυναίκες μπαίνουν πιο εύκολα στη διαδικασία να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες προκειμένου να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, παρά για να είναι πιο υγιείς.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, η υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών σχετίζεται με μεγαλύτερη κιτρινάδα στο δέρμα, η οποία –πάλι βάση ερευνών- συνδέεται με πιο υγιή και ελκυστική εμφάνιση.

Πηγη: vita.gr