ΤΟ ΠΙΟ …ΑΓΧΩΤΙΚΟ SELFIE VIDEO

Date

Το βίντεο πραγματικά προκαλεί ίλιγγο σε όποιον δεν μπορεί να κοιτάει κάτω από μεγάλο ύψος και αγχώνει τον θεατή ακόμη και αν ξέρει το τέλος. Ο ορειβάτης Scott Sharick αποφάσισε να κινηματογραφήσει με ένα κοντάρι για selfie φωτογραφίες και βίντεο την παράτολμη πορεία του στην κορυφή ενός απότομου βουνού στο μονοπάτι Awaʻawapuhi στη Χαβάη.

Οι Αρχές μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, παρακαλούν τους ανθρώπους να μην πηγαίνουν στην κορυφή καθώς είναι επικίνδυνα.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον θαρραλέο φωτογράφο και ορειβάτη Scott Sharick – του οποίου το κατόρθωμα έγινε ακόμη πιο «ανατριχιαστικό» από το γεγονός ότι διέσχισε την θρυλική κορυφογραμμή με ένα μόνο χέρι καθώς με το άλλο μαγνητοσκοπούσε την ανάβασή του με μια Go Pro κάμερα.

Μιλώντας στην Huffington Post για την εμπειρία του είπε «Το να στέκεσαι στην άκρη μιας από τις κορυφογραμμές στην ακτή Na Pali είναι πολύ αναζωογονητικό. Κάνει κάποιον να αισθάνεται τόσο μικρός σε ένα τέτοιο τεράστιο μέρος όπου φαίνεται σαν να είναι στην άκρη του κόσμου».

Το μονοπάτι Awa’awapuhi ξεκινά με ένα γρήγορο περπάτημα μέσα από το Δάσος Na Pali-Kona, αλλά κορυφώνεται σε δύο συναρπαστικά σημεία με την κοιλάδα από κάτω. Σε αυτό το σημείο, όπως έκανε ο Sharick, οι ορειβάτες μπορούν να πάρουν την εξαιρετικά επικίνδυνη απόφαση να περπατήσουν χωρίς κάγκελα στην «σπονδυλική στήλη» της κορυφογραμμής. Η ανταμοιβή τους; Η εκπληκτική πανοραμική θέα της ακτής Na Pali του Kauai.

Πηγη: newsbeast.gr

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα