banner ad

ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

. February 25, 2016 . 0 Comments

14384813812_4f063b83f5_b-e1444612995335Κεφτεδάκια με black bean sauce και σπαγγέτι ολικής άλεσης. Μια ερωτική προσφορά του Estrella.

Υλικά:

Ένα πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης

Μισό κιλό κιμάς κοτόπουλο από μπούτι, χοντροκομμένος

1 κ.σ. γιαούρτι 2 κ.σ.

black bean sauce

Την ψίχα από 3 φέτες ψωμί μουσκεμένες σε γάλα, στυμμένες καλά

Μία ντομάτα τριμμένη για τον κιμά και

Δύο ντομάτες τριμμένες για τη σάλτσα ½ κ.γ.

καπνιστή πάπρικα

½ κ.γ. τριμμένο ginger

2κ.σ. κόλιανδρος φρέσκος, ψιλοκομμένος

1 μεγάλο αβγό

Λίγο αλεύρι για αλεύρωμα.

Του πόθου σπαγγέτι

♥ Ζυμώνουμε τα υλικά καλά και βάζουμε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε τους κεφτέδες και αλευρώνουμε. Γεμίζουμε μία κατσαρόλα και βράζουμε τα μακαρόνια. Στραγγίζουμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Την ίδια ώρα φτιάχνουμε τα καφτεδάκια. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, βάζουμε τους κεφτέδες και τηγανίζουμε. Όταν ψηθούν από τη μία μεριά, τους γυρνάμε με ένα πιρούνι προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύομε μέχρι να είναι έτοιμοι οι κεφτέδες. Θα χρειαστούμε 15 περίπου λεπτά. Του πόθου σπαγγέτι

♥ Tips & Tricks Η black bean sauce είναι αλμυρή σάλτσα. Για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιούμε αλάτι. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά σε ζεστό πιάτο με τριμμένο τυρί.

Πηγή: www.lifo.gr

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *