ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ

Hair Free LegsΟι λείες και σέξι γάμπες είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας. Τι γίνετε όμως όταν πρέπει να ξυρίζεστε συχνά; Τότε, πολύ κίνδυνοι παραμονεύουν για να χαλάσουν αυτή την εμφάνιση, αιμορραγίες, περιοχές που δεν τις έπιασε η λεπίδα και ερεθισμοί. Εδώ έχουμε τις λύσεις για να επιβραδύνεται το επόμενο ξύρισμα!
Εξαφανίστε τα έλαια

Κάντε απολέπιση. Η απολέπιση αφαιρεί οποιαδήποτε έλαια κάθονται στην επιφάνεια του δέρματος, αφήνοντας το ξυραφάκι σας δουλέψει σε βάθος.
Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ξυρίσματος

Μπορείτε πραγματικά να κάνετε το καλύτερο ξύρισμα αν χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για να απλώσετε την κρέμα ξυρίσματος.
Διαλέξτε το καλύτερο ξυραφάκι

Οι γυναίκες που υποφέρουν από ξηρό δέρμα θα πρέπει να επιλέξουν ένα ξυραφάκι με ενυδατικές λωρίδες. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε ένα ξυραφάκι με πολλές λεπίδες.
Ξυρίστε τα πόδια σας κόντρα

Διασφαλίστε καταρχήν ότι τα πόδια σας είναι καλά ενυδατωμένα, δηλαδή έχουν μείνει για λίγο σε ζεστό νερό, κατά τη διάρκεια του ντουζ, και τότε χρησιμοποιώντας ένα καινούργιο ξυραφάκι αρχίστε να κινήστε αντίθετα από την φορά της τρίχας. Αν πάλι αυτό σας τρομάζει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή αποτρίχωσης.
Καταπολεμήστε την ανάπτυξη της τρίχας με σόγια

Ενυδατώστε τις τρίχες σας με σόγια. Μελέτες έχουν δείξει ότι το συστατικό αυτό είναι αποτελεσματικό στο να ελαττώνει το ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας και να τη συρρικνώνει σε διάμετρο.

Πηγή: neadiatrofis.gr