ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΑΣ

Date

3577-Coloured-Chalk-Sticks-PK100-wpcf_1176x600Ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλά σπίτια και οφείλεται κυρίως στην κατασκευή τους είναι η υγρασία μέσα στις ντουλάπες.

Αυτό είναι ακόμη πιο έντονο αν εμφανίζεται στις ντουλάπες με τα ρούχα καθώς αφήνει μια άσχημη μυρωδιά ακόμη και σε αυτά. Υπάρχει, ωστόσο, τρόπος να απαλλαγείτε από αυτή την άσχημη μυρωδιά και όχι με πολύ κόπο.

Ένα κόλπο είναι αυτό με τις λευκές κιμωλίες. Δέστε μερικές μαζί και κρεμάστε τις στο εσωτερικό της ντουλάπας. Μέσα σε λίγες μέρες θα έχουν απορροφήσει την υγρασία και θα έχουν εξαφανίσιε τη μυρωδιά. Αν τώρα το πρόβλημα της υγρασίας είναι πιο έντονο δοκιμάστε το εξής: Βάλτε σε μια λεκάνη 3 μέρη χλιαρό νερό και 1 μέρος χλωρίνη και με ένα σφουγγάρι τρίψτε ελαφρά τις επιφάνειες που έχουν μούχλα. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 10 με 20 λεπτά και στη συνέχεια περάστε τις με ένα καθαρό πανί.

Μην ξεχάσετε να φορέσετε γάντια και να αφήσετε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές για να παίρνει αέρα το σπίτι και να στεγνώσει πιο γρήγορα η ντουλάπα.

Πηγη: baby.gr

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα