ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ HAIRSTYLING

maxresdefault-1-1024x576Δείξτε αρκετά νεότερη απλά αλλάζοντας τα μαλλιά σας καθώς το χτένισμα σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας αρμονικής εικόνας.

Με τις παρακάτω πρακτικές και εύκολες στην πράξη συμβουλές θα δείχνετε πάντα στα καλύτερα σας!
Επιλογή κουρέματος

Όταν έρχεται η ώρα για επιλογή του κουρέματος, ο καλύτερος τρόπος για να δείχνετε νεότερη είναι να επιλέξετε ένα φιλαριστό κούρεμα, φράντζα ή μύτες.
Χρώμα

Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά δημιουργούν ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα – αυτός είναι ένας από τους θεμελιώδεις κανόνες της κομμωτικής. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτική για να επιλέξετε τον σωστό τόνο και απόχρωση.

Συνιστάται να μην κάνετε τα μαλλιά σας περισσότερο από δύο ή τρεις τόνους πιο ανοιχτά από το φυσικό τους χρώμα, ενώ θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας και το χρώμα των ματιών και του δέρματος σας για να επιλέξετε τη νέα σας απόχρωση.

Για τις γυναίκες που δεν θέλουν ριζικές αλλαγές της εικόνας τους, η συμβουλή είναι να προσπαθήσουν να κάνουν μερικές πιο ανοιχτές ανταύγειες, κάτι το οποίο θα δώσει λάμψη στο δέρμα και θα προσθέσει δυναμικότητα στη συνολική εικόνα.
Μήκος

Τα κοντά μαλλιά συνδέονται με έναν ενεργό τρόπο ζωής και τη νεότητα. Έτσι όσο μεγαλώνετε, τόσο πιο κοντό κούρεμα θα πρέπει να κάνετε.

Αλλά να είστε προσεκτική για να αποφευχθούν ακραίες επιλογές, καθώς για παράδειγμα τα εξαιρετικά κοντά κουρέματα τείνουν να τονίζουν τα οβάλ πρόσωπα. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μήκη που κυμαίνονται από το πηγούνι μέχρι τη μέση του λαιμού.
Όγκος

Τα ίσια μαλλιά μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες, έτσι είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα χτένισμα με όγκο. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να διατηρήσετε την χρυσή τομή: ο πάρα πολύς όγκος μπορεί να προσθέσει ανεπιθύμητα χρόνια στην εικόνα σας.

Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέξετε έναν όγκο που θα φαίνεται φυσικός και διακριτικός. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί κάνοντας ένα φιλαριστό κούρεμα και ανέμελες μπούκλες. Επίσης, καλό θα ήταν εφαρμόσετε λίγη λακ, αλλά προσοχή, κάντε το με μέτρο.
Αφέλειες

Οι αφέλειες μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητικές για την εικόνα σας, κρύβοντας τις ρυτίδες στο μέτωπο και αναδεικνύοντας τα μάτια σας. Η βέλτιστη λύση είναι να επιλέξετε μεσαίου πάχους αφέλειες.

Κάνοντας τις αφέλειες σας πάρα πολύ παχιές και ίσιες μπορεί να παραφορτώσετε την εικόνα σας και να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται εμφανώς μικρότερο.
Χωρίστρα

Κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση προσθέτετε αυστηρότητα στην εικόνα σας, κάτι που θα σας κάνει να δείχνετε πιο μεγάλη σε ηλικία. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τις εναλλακτικές επιλογές.

Για παράδειγμα, κάνοντας χωρίστρα στο πλάι θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Δοκιμάστε λοιπόν να πειραματιστείτε χτενίζοντας τα μαλλιά σας πίσω ή ζιγκ ζαγκ, επιλογές που θα απαλύνουν την εικόνα σας και θα προσθέσουν όγκο στα μαλλιά σας.
Καθημερινό styling

Τόσο τα ολόισια μαλλιά όσο και τα πολύ σφιχτά χτενίσματα μπορούν να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνιση σας. Αν λοιπόν επιλέξετε να πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά, σιγουρευτείτε πως αφήσατε μερικές τούφες να πέφτουν χαλαρά στο πρόσωπο σας και πως δεν τεντώσατε τις μπούκλες σας πάρα πολύ.

Από την άλλη μεριά, αν θέλετε να αφήσετε ανέμελα τα μαλλιά σας, καλό θα ήταν να δώσετε την εντύπωση του επιμελώς ατημέλητου look κάνοντας μπούκλες τις τούφες σας.

Όσες προτιμάτε να κάνετε τα μαλλιά σας ίσια θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας να δώσετε την εντύπωση του «χάους» στο χτένισμα σας, επιλέγοντας ασύμμετρα κουρέματα, σε συνδυασμό με μερικές τονισμένες, κερωμένες, έντονες τούφες.
Βραδινά χτενίσματα

Όταν ετοιμάζεστε για την βραδινή σας έξοδο, αποφύγετε τα χτενίσματα που τραβούν τα μαλλιά προς τα πίσω, τις τέλεια χτενισμένες τούφες, τα φουσκωτά χτενίσματα και το ρετρό στυλ.

Όπως κάθε χτένισμα, έτσι και το βραδινό σας θα πρέπει να δείχνει φυσικό και αν θέλετε μπορείτε να προσθέστε παιχνιδιάρικα στοιχεία όπως πλεξούδες.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr