ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Το πρωινό είναι ένα από τα πιο βασικά γεύματα της ημέρας και καλό είναι αυτό να μην το ξεχνάμε. Το πρωί είναι καλό να τρώμε όσο πιο καλά μπορούμε αφού κάτι τέτοιο μας εξασφαλίζει πως θα είμαστε πλήρεις σε ενέργεια για αρκετό χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα. Το itrofi σας παρουσιάζει πέντε συνταγές για καλό και πρωτότυπο πρωινό που μπορείτε να εφαρμόσετε όταν ξυπνάτε.

Δείτε τις προτάσεις του itrofi για το πρωινό σας:

Γάλα με βρώμη και άλλα υλικά
Φτιάξτε ένα μείγμα με μέλι, βρώμη, γάλα και μπανάνα και ξεκινήστε έτσι την ημέρα σας. Μάλιστα μπορείτε να το φτιάξετε από το προηγούμενο βράδυ και να το βάλετε στο ψυγείο έτσι ώστε όταν ξυπνήσετε το πρωί να είναι έτοιμο. Θα έχει πάρει ακόμα καλύτερη γεύση.

Τοστ με αβοκάντο
Γεμάτο από υγιή λίπη, νόστιμο και ταυτόχρονα γρήγορο, το τοστ με αβοκάντο είναι μια ιδανική επιλογή για πρωινό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο ψωμί σας αρέσει, να το ψήσετε και εκτός από αβοκάντο να προσθέσετε όποιο άλλο υλικό θέλετε.

Μήλα με γιαούρτι
Κόψτε ένα μήλο σε κομμάτια, ζεστάνετέ το στον φούρνο μικροκυμάτων, προσθέστε κανέλα και γιαούρτι και αυτό που θα έχετε φτιάξει θα είναι από τα πιο νόστιμα πρωινά που μπορείτε να φάτε και ταυτόχρονα γεμάτο ενέργεια. Η αντίθεση ανάμεσα στο κρύο γιαούρτι και τα ζεστά μήλα θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλά σας.

Σάντουιτς με… πρωτεΐνες
Έτσι θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε αφού οι τροφές που περιέχει είναι γεμάτες πρωτεΐνες και άρα μπόλικη ενέργεια. Βάλτε ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί αυγά και σπανάκι, ψήστε το και αυτό που θα φάτε θα σας κρατήσει για πάρα πολύ ώρα.

Ομελέτα με λαχανικά
Εκτός από αυγά βάλτε πολλά λαχανικά. Μπορείτε να την έχετε έτοιμη και από το προηγούμενο βράδυ και απλα να την ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων. Είναι εγγυημένο πως αν ακολουθήσετε αυτή την μέθοδο θα… εθιστείτε σε αυτό το πρωινό.

Πηγη: itrofi.gr