ΤΟ SKINCARE ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 30

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, καθώς τα χρόνια περνούν οι ανάγκες για ενυδάτωση και περιποίηση όλο και αυξάνονται. Είναι πολύ βασικό να προλαμβάνουμε το δέρμα μας και να φροντίζουμε να του προσφέρουμε τα συστατικά που έχει ανάγκη, πριν τα ζητήσει.

Αλλάζοντας λοιπόν δεκαετία και πηγαίνοντας από τα 20 στα 30, υπάρχει ένα προϊόν που γίνεται απαραίτητο στην καθημερινή περιποίησή μας.

Ο λόγος για το serum, στα ελληνικά ο γνωστός ορός, ο οποίς είναι σημαντικό να έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με άλλα λόγια επιλέγουμε έναν αντιοξειδωτικό ορό εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Τον εφαρμόζουμε κάθε πρωί, σε καθαρό πρόσωπο με σκοπό να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται την ημέρα από την υπεριώδη ακτινοβολία. 
 

Για τη βραδινή περιποίηση επιλέγουμε συσφικτικό ή ενυδατικό ορό/serum, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. 

Για ακόμη πιο ενισχυμένη δράση μπορούμε να επιλέξουμε για βραδινό ορό, ένα προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ. Οι skin experts προτείνουν το συγκεκριμένο προϊόν τόσο σε νεαρές, όσο και σε ώριμες ηλικίες. 

Εκτός από το απαραίτητο καθαριστικό και την ενυδατική λοιπόν, δεν αμελούμε να προσθέσουμε στην καθημερινή μας περιποίηση τον ορό.

Κρατάμε στο μυαλό μας ότι χρειαζόμαστε τον αντιοξειδωτικό το πρωί και τον ενυδατικό, συσφικτικό το βράδυ. Ακολουθεί το toner, η ενυδατική και οποιοδήποτε άλλο προϊόν είναι απαραίτητο για το δέρμα μας.

Δεν ξεχνάμε να κάνουμε πάντα απαλές, ταμποναριστές, ανοδικές κινήσεις και να εφαρμόζουμε όλα τα skincare προϊόντα σε πρόσωπο, λαιμό αλλά και ντεκολτέ!

Πηγη: bovary.gr